GODIŠNJA SKUPŠTINA BICIKLISTIČKOG KLUBA “SVETI FRANJO”

1511 0

Za predsjednika ponovno je izabran Šimun Klarić

– OKUČANI, 3. veljače 2015. – U kripti župne crkve sv.Vida Mučenika u Okučanima, gdje i BK ima prostorije, održana je godišnja i izborna Skupština Biciklističkog kluba “Sveti Franjo”. Skupštini su nazočili članovi Kluba, okučanski načelnik Aca Vidaković sa svojim zamjenikom dr. Mariom Bokulićem, predsjednik općinskog vijeća Ivica Pivac, direktor Komunalnog poduzeća “Sloboština” Ivan Golub, načelnik općine Gornji Bogićevci Pavo Klarić, zapovjednik DVD-a Gornji Bogićevci Damir Kozman i drugi gosti.

 

Predsjednik biciklističkog kluba Šimun Klarić skupštinu je započeo molitvom biciklista. Nakon što je usvojeno Izvješće o radu za proteklu 2014. godinu, predsjednik je nazočne upoznao s također bogatim programom rada za 2015. godinu.

Između ostalog kazao kako se planiraju biciklijade Požega, Novska, Hrvatska Kostajnica u povodu Kestenijade, Travnik i Metković, Garešnica, Sisak, biciklistički spomen maraton Okučani – Taszar (Mađarska) te brojna bicikločašća kao što su od svetišta Gospe Aljmaške (Aljmaš) do Banja Luke – trapističkog samostana Marija Zvijezda, sv. Ivi u Podmilačje, Gospi Međugorskoj u Međugorje, Gospi od Suza u Pleternicu, Maci Božjoj Bistričkoj u Mariju Bistricu, bit će i nositelji Dana udruga u lipnju, u povodu Dana općine koji će se prvi puta ove godine organizirati.

Za predsjednika BK “Sveti Franjo” ponovno je izabran Šimun Klarić, dopredsjednik je Antonio Pejić, tajnik Vedran Vukšić, a za članove Upravnog odbora Mara Klarić i Davor Pustahija.

Klubu su se pridružili novi članovi, tako da Klub trenutno broji 85 članova, od kojih je 24 maloljetnih.

Na kraju Skupštine, zaslužnim pojedincima su uručene zahvalnice i prigodni darovi.

Related Post