GRADSKA PRIZNANAJ 2013.

1682 0

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća upriličenoj u povodu Dana Grada Grb grada uručen je predstavnicima Taekwondo klubu „Vukovi“. Klub je postigao izvanredne rezultate u sportu i radu s mladima.

Taekwondo klub Vukovi osnovan je 2008. godine na inicijativu Damira Javorovića i Dubravka Sporiša. Iako jedan od najmlađih klubova u našem gradu, u kratkom roku ostvarili su značajne rezultate. Uz 13 prvaka Slavonije i Baranje, svoje mjesto našlo je i 12 doprvaka. S državnih prvenstava “Vukovi” su donijeli četiri medalje. Isto toliko je i kategoriziranih sportaša od strane Hrvatskog olimpijskog odbora.

 

U 2013. godini na Državnom prvenstvu u Varaždinu najuspješniji su klub Slavonije i Baranje s tri osvojene medalje. Uz seniorsko prvenstvo, “Vukovi” već drugu godinu za redom organiziraju Kup Nove Gradiške u taekwondou. Ove godine na Kupu je sudjelovalo čak 380 natjecatelja iz 57 klubova i tri države. Kroz natjecanja koja organiziraju, humanitarnim akcijama pomažu djecu oboljelu od malignih bolesti i djecu koja žive u teškim materijalnim uvjetima. Posebno su ponosni na svoj program kojim su djeci slabijeg imovinskog stanja omogućili aktivno bavljenje sportom.

U klubu redovito treniraju djeca svih uzrasta i cijeli klub predstavlja veliku sinergiju djece, roditelja i struke.

Kako ističu, zahvalni su svim svojim sponzorima, suradnicima i prijateljima na dosadašnjoj podršci, a oni su svome Gradu zahvalili sa čak 364 osvojene medalje, od kojih je 186 međunarodnih.

Related Post