GRADSKA PRIZNANJA

977 0

NOVA GRADIŠKA, 30. prosinca 2013. – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javna priznanja pojedincima, udrugama društvima i institucijama koji su svojim radom doprinijeli ukupnom razvoju i unapređenju života

u Novoj Gradiški. Novagra hr. predstaviti će u narednom periodu ovogodišnje dobitnike Medalje Grada i Grba grada, te najvećeg gradskog priznanja Nagrade grada.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Željko Bigović i predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić MEDALJU GRADA uručili su JOSIPU BOŠNJAKU. Gradsko priznanje dobio je za nesebičan rad i zalaganje u rješavanju problema osoba koje imaju poteškoće sa sluhom.

Josip Bošnjak tajnik je Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška, udruge koja je svojim radom i postojanjem odavno prešla granice Hrvatske i postala sinonim za uspješnost i kvalitetu rada putem stalnih aktivnosti i projekata.

Josip Bošnjak svojim aktivnostima promiče i zalaže se za rješavanje problema osoba s invaliditetom. Apslovent je na Veleučilištu u Požegi, ono što ga odlikuje je timski duh, sposobnost prilagođavanja multikulturalnim sredinama i dobre komunikacijske vještine stečene tijekom godina rada u Udruzi gluhih.

Omogućiti ljudima oštećena sluha kvalitetan razvoj i život u zajednici, prevladati komunikacijske barijere, njegova je misija koju već niz godina uspješno obavlja. Pomogao je brojnim udrugama gluhih diljem Hrvatske, učinio ogromne napore s ciljem zapošljavanja osoba s invaliditetom, a rado sudjeluje i u svim akcijama za bolji život građana.

Josip Bošnjak je pravi primjer kako se voljom, ogromnim entuzijazom i zalaganjem može postići puno. Medalja Grada stigla u prave ruke!

Related Post

ZELENA AKCIJA

Autor - 03/06/2014 0
U organizaciji Slavonskobrodske televizije i Udruge volontera Nova Gradiška dana 07. lipnja 2014. godine organizira se treća Biciklijada povodom Svjetskog…