Graničar (Laze) u Kupu gostuje u Bedenici

667 0

3. kolovoz 2011. – Jučer su u Hrvatskom

nogometnom savezu izvučeni parovi pretkola završnog dijela natjecanja za Hrvatski nogometni kup. Utakmice se igraju u srijedu 24. kolovoza s početkom u 16,30 sati, iako sudionici imaju mogućnost, rečeno je, dogovoriti i promjenu termina.

Predstavnik novogradiškog kraja, pa i cijele Brodsko-posavske županije, jer je pobjednik Kupa, je momčad Graničara iz Laza, koji je i pobjednik Kupa Nogometnog središta Nova Gradiška. Momčad Graničara je sve svoje dosadašnje suparnike uspjela pobijediti, iako su u pitanju bili i hrvatski drugoligaši i trećeligaši, a da ne spominjemo ostale. Imali su sreće pri ždrijebu i ovaj put, iako idu na gostovanje. Naime, igraju protiv- za nas nepoznate – momčadi Strmec iz Bedenice. Ne djeluje baš kao zvučno ime, pa optimizam postoji, iako treba biti oprezan. U ovom trenutku bit će najvažnije u preostalih dvadesetak dana do te utakmice saznati više o toj momčadi kako nebi bilo neželjenog iznenađenja, u što sumnjamo, jer je Graničar pojačan ovog ljeta iskusnim igračima, a posebno u najnovije vrijeme sa dva iskusna trećeligaška nogometaša Mladosti, Jurakovićem i Terzićem.

Od ostalih slavonskih momčadi Slatina igra sa Podravcem, Belišće protiv Rudeša, BSK gostuje kod Krke u Lozovcu, Slavija iz Pleternice igra kod Rudara u Labinu, Jadran iz Gunje ugošćuje Zmaj iz Blata, u Iloku Fruškogorac prima u goste Rudar iz Ladanja Donjeg, te najzad naš drugi županijski predstavnik, sada najnovije od prije neki dan zvani Marsonija 1909 (ranije MV Croatia) prima u goste prvoligaša Split i imat će izuzetno težak zadatak za prolaz, pa sve nade zato polažemo u našeg Graničara. U koliko prođe Strmec, u što se istinski nadamo, u idućem kolu u igri su i prvoligaši, pa pošto slijedi utakmica u Lazama bilo bi dobro dobiti neko zvučno ime. No, pričekajmo najprije rezultat, iz za nas , bar za sada, nepoznate Bedenice. 

 

Na slici momčad Graničara iz Laza naš predstavnik u pretkolu završnice Hrvatskog nogometnog kupa.

Related Post