HDZ ZAHVALJUJE BIRAČIMA

839 0

NOVA GRADIŠKA, 12. siječanj 2014. – Gradski odbor Hrvatska demokratska zajednica Nova Gradiška i njegov predsjednik Dražen Oršulić, dr.med. zahvaljuje se biračima koji su izašli na predsjedničke izbore,

posebno biračima koji su podržali gospođu Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu.

 

-Zahvaljujemo se svim ljudima koji su u nedjelju, 11. siječnja 2015. izišli na izbore u drugom krugu izbora za predsjednika/predsjednicu Republike Hrvatske.

 

Time su izvršili svoju građansku dužnost i obavezu.

 

Izlaznost na biračka mjesta bila je relativno visoka što govori u prilog zainteresiranosti ljudi za izbor osobe koja će voditi Hrvatsku u idućih pet godina.

 

Rezultati izbora su pokazali nezadovoljstvo građana stanjem u državi i vođenjem Hrvatske, te željom za promjenom.

 

Zahvaljujemo se svim biračima koji su podržali gospođu Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu, ispred Hrvatske demokratske zajednice i svih koalicijskih stranaka.

 

Izabrali smo prvu hrvatsku predsjednicu, ženu koja ima znanje, volju , snagu i viziju donijeti promjene za bolju Hrvatsku.

 

Pozivamo sve ljude neka sudjeluju u izgradnji boljeg i pravednijeg društva u Lijepoj našoj.

 

HVALA SVIMA , ŠTO HRVATSKA PREDSJEDNICU IMA – navodi se u priopćenju Gradskog odbora Hrvatska demokratska zajednica Nova Gradiška i predsjednika Dražena Oršulića, dr.med..

Related Post

HDZ NAKON IZBORA

Autor - 27/05/2012 0
Neće biti autokratskog vođenja stranke, da jedan čovjek odlučuje, da jedan čovjek misli, a da drugi nemaju pravo i da…

IZBORI U HDZ-u

Autor - 07/04/2016 0
SLAVONSKI BROD – Na Konferenciji za novinare koju je sazvao 7. travnja u prostoru HDZ-a u Slavonskom Brodu Danijel Marušić…