HSLS BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE I OGRANAK OPĆINE DONJI ANDRIJEVCI

823 0

Imajući u vidu važnost ovoga projekta i njegov značaj za članove Udruge, nastaviti ćemo u svim ostalim prigodama raditi na prikupljanju sredstava ali i svim ostalim oblicima pomoći kako bi što brže ostvarili zacrtani projekt pod nazivom

“Zlatne kapljice dobrote uza naš novi dom” – navodi se u priopćenju HSLS-a

 

DONJI ANDRIJEVCI – HSLS Brodsko – posavske županije i ogranak HSLS-a općine Donji Andrijevci su dana 4. lipnja (subota) u Donjim Andrijevcima organizirali tradicionalno sportsko druženje te prijateljsku nogometnu utakmicu na stadionu “Tomislav Buhač” .

 

Pridružili su se i članovi HSLS-a iz Osiječko baranjske županije na čelu sa predsjednikom Tomislavom Kunam i Mariom Festetićem i iz Požeško slavonske županije predsjednikom Danijelom Majerom.

 

Cilj nam je bio da osim uobičajenog sportskog druženja pomognemo u humanitarne svrhe Udruzi “Regoč” za projekt pod nazivom “Zlatne kapljice dobrote za naš novi dom”.

 

Na radost svih okupljenih uz odličnu organizaciju i pravi cilj ideja o pomoći Udruzi “Regoč” je ostvarena . Osobno su bili nazočni i članovi udruge kao i tajnica i voditeljica Udruge. Gosti i domaćini su se aktivno uključili u akciju doniranja te su od članova udruge “Regoč” za uzvrat dobili prigodne suvenire sa logom Udruge . Nakon završetka utakmice je uslijedila večera i druženje u ugodnoj atmosferi.


Imajući u vidu važnost ovoga projekta i njegov značaj za članove Udruge, nastaviti ćemo u svim ostalim prigodama raditi na prikupljanju sredstava ali i svim ostalim oblicima pomoći kako bi što brže ostvarili zacrtani projekt pod nazivom “Zlatne kapljice dobrote uza naš novi dom” -navodi se u priopćenju HSLS-a.

Predsjednica Udruge „Regoč“, gđa. Mirjana Jakovčev zahvali la se liberalima na humanosti potpori.

 

“Zahvaljujemo se članovima HSLS-a koji su sredstva prikupljena na tradicionalnoj humanitarnoj utakmici koja se već zadnje dvije godine održava u Donjim Andrijevcima namijenili Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Regoč Slavonski Brod i našu Zlatnu kapljicu za kupnju kuće koja će omogućiti našim korisnicima kvalitetan cjelodnevni boravak.

Na stadionu se okupilo mnoštvo članova HSLS -a koji su igrali nogomet ili navijali. Atmosfera je bila odlična, upoznali smo članove koji su bili srdačni i otvoreni za ovu ideju prikupljanja sredstava. Mnogi su nakon utakmice kupili Zlatne kapljice i tako dali svoj doprinos ostvarenju našeg cilja. Članovi HSLS-a su motivirali ostale udruge i građane da se uključe u kampanju, tako da smo sretni i zadovoljni. Hvala HSLS-u na njihovim zlatnim kapljicama.”

Related Post