HSS BPŽ

2245 0

U Skladu sa načelima i ciljevima utvrđenim Statutom i svojim programom u Hrvatskoj seljačkoj stranci provode se redovne izborne skupštine temeljnih ustrojstvenih oblika, općinskih, gradskih i županijskih organizacija HSS-a.

 

Ovoga tjedna u nazočnosti Đure Miškić,dr. med., povjerenika Gradske organizacije HSS-a Slavonski Brod i članova gradskog odbora na svojim izbornim skupštinama novo vodstvo izabrali su temeljni ogranci Brodski Varoš, Antun Mihanović i Brodsko Vinogorije.

 

U Brodskom Varošu za predsjednicu temeljnog ogranka HSS-a Brodski Varoš izabrana je Jasna Lukić, koja se u svom obraćanju zahvalila svima na ukazanom povjerenju te se ukratko osvrnula na program rada za naredno razdoblje, posebice na osnaživanje ogranka. Za potpredsjednika izabran je Ivan Jakić, za tajnika Matej Blažanin a blagajnički poslovi povjereni su Snježani Blažanin. Tom prigodom u svom obraćanju Đuro Miškić, zaželio je članovima uspjeh u radu te istaknuo da je ogranak Brodski Varoš jedan od najstarijih ogranaka GO i vrlo brojan što predstavlja bogatstvo koje treba oplemeniti uključivanjem svih članova koji itekako mogu dati svoj doprinos HSS-u.

 

Za predsjednika temeljnog ogranka Antun Mihanović povjerenje članova dobio je Ivan Žanko, njegova zamjenica je Martina Milković, za tajnika je izabran Davor Fajdić a za blagajnika Iva Milković. Novoizabrani predsjednik Ivan Žanko, najavio je niz aktivnosti te izrazio zadovoljstvo činjenicom da i u ovo depresivno recesijsko doba članovi ne posustaju i na taj način daju svima nama nadu za bolje sutra. Miškić je u svom obraćanju naglasio kako članovi moraju sami kreirati svoju budućnost kroz timski rad kako bi njima i svima ostalima bilo bolje živjeti. Pozvao je sve članove da se aktivno uključe u društvena zbivanja i krenu mijenjati trend negativnih razmišljanja.

 

U Brodskom Vinogorju nakon predsjednikova izvješća o proteklom radu i provedenog glasovanja za predsjednika temeljnog ogranka HSS-a Brodsko Vinogorje izabran je Stjepan Tekić, za njegova zamjenika Tomislav Navijalić, za tajnika Vlado Šprajc , te za blagajnika Marija Tekić. Prema riječima novoizabranog predsjednika vodstvo će u naredne četiri godine raditi na smjernicama razvojnog programa koje će pridonijeti boljem životu.

Miškić, je članovima ogranka HSS-a Brodsko Vinogorje kazao da ga veseli što ogranak ima divne ljude, pune znanja, entuzijazma i želje da se aktivno uključe u sva područja kako bi dali svoj doprinos koji je izuzetno važan za daljnji rad u stvaranju bolje stranke, a samim time i bolje budućnosti. (A. Stjepić)

Related Post

IZBORI ZA EU PARLAMENT

Autor - 30/04/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 30. travnja 2014. – Mirjana Petir (HSS) kandidatkinja na listi za EU parlament stranaka HDZ, HSS, HSP AS,…