ISKOPALI RUČNI RAKETNI BACAČ

794 0

11. listopad 2013. – UHVATILI ŠVERCERE DUHANA

– Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, jučer su proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 38 i 72 godine na okolnosti počinjenja kaznenog djela nedozvoljene trgovine. Pritom je utvrđeno da su: 71-godišnjak, jučer, oko 9.40 sati, na području općine Donji Andrijevci, te 38-godišnjak, oko 18 sati, na području općine Vrpolje, neovlašteno prodali nekoliko stotina grama sitno rezanog duhana. Policija je u sklopu kriminalističkog istraživanja, oduzela oko 5100 grama duhana, a protiv dvojice osumnjičenika podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

KAZNENE PRIJAVE ZA PROVALNIKE – U Policijskoj postaji Okučani, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje u vezi počinjenja kaznenog djela teške krađe. Utvrđeno je da su 17-godišnjak i 20-godišnjak, dana 17./18. srpnja, u vremenu od 14 do 18 sati, provalili u obiteljsku kuću na području općine Gornji Bogićevci, za vrijeme odsutnosti 86-godišnje vlasnice. Zatim su iz otključane garaže uzeli ljestve, popevši se do prozora nenastanjene kuće iste vlasnice, kroz koji su ušli u unutrašnjost. U obje kuće su ispreturali stvari, no nisu otuđili ništa. Policijski službenici protiv dvojice osumnjičenika dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu i izvješće Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.

 

ISKOPALI RUČNI RAKETNI BACAČ – Jučer, oko 16.30 sati, 23-godišnjak je izvijestio policijske službenike u Policijskoj postaji Okučani, da su djelatnici prilikom izvođenja kanalizacijskih radova i kopanja kanala u dvorištu obiteljske kuće u Okučanima, pronašli ubojito sredstvo. Policijski službenik protueksplozijske zaštite je na mjestu događaja, utvrdio da je riječ o ručnom raketnom bacaču RPG-52, koji je uništen na kontroliran i siguran način.

Related Post