Jelena Oberman predstavlja spot za pjesmu “Hej, pleši”

115 0

„Hej, pleši“ poziva sve na zabavu, bez obzira na godine

Nakon dugih mjeseci bez zabave Jelena Oberman sa svojom pjesmom „Hej, pleši“ će vas natjerati da se pokrenete, zabavite i zaplešete. Ova zarazna electro-pop pjesma, izvedba, spot i produkcija rezultat je rada isključivo – žena. „Uljez“ u cijeloj ovoj priči je genijalni Filip Motovunski iz FM Masteringa koji je odradio miks i mastering.

Sam spot, koji prikazuje žene starije od 40 godina kako plešu i zabavljaju se predstavlja svojevrstan odmak od dosad viđenog na ovim prostorima.

„Uobičajeno je vidjeti samo izrazito mlade djevojke kako plešu. Nekako se uvriježilo mišljenje da nakon 30-te godine žene trebaju biti vezane isključivo uz kuću, obitelj i posao. Napravile smo spot kojim želimo srušiti tu predrasudu. Ples nije rezerviran samo za mlade. U plesu jednako mogu, i trebaju, uživati sve generacije“, kaže Jelena.

Osim što je izvodi, Jelena Oberman je autorica teksta, glazbe i aranžmana, te ujedno i producentica pjesme. Sellena Beram je režirala spot, asistentica je Tamara Barešić, a u spotu plešu i glume: Soledad Gossain Radenić, Sanela Janković Marušić, Zorica Krističević, Vedrana Kurjan Manestar, Darja Mrđen i Zrinka Šipušić.

Related Post