Kako izgleda spot sastavljen od blooper-a? Nessa predstavila novi singl “Bilo je”!

990 0

Nessa je umjetničko ime pjevačice Nikoline Fistrić koje je izabrala za rad u sklopu projekta Ekta Koletiva-a, skupine mladih glazbenika na čelu sa Robertom Domitrovićem, bubnjarem benda The A!, koji okuplja nove izvođače s ciljem promocije autorskog izričaja neopterećenog stilskim i žanrovskim ograničenjima.

Aktualni singl “Bilo je” je prva pjesma koju je Nessa snimila u ovoj kombinaciji, no čekala je svoje vrijeme, a “ova godina se činila kao savršena za malo sjete.”

Za video uradak je zaslužan Damir Matoz čija je bila ideja da se spot posveti svim trenutcima koji nisu uhvaćeni kamerom, a kako izgleda spot sastavljen od bloopera možete pogledati ovdje:

Nikolina Fistrić je pod imenom Nessa počela djelovati prije dvije godine nakon debitantskog singla “Pitam se” i od tada nastupa uživo sa svojim pratećim bendom The Rooftops, a osim nastupa radila je i na novim pjesmama što je rezultiralo ovim singlom. Kao i na prvom singlu, misao vodilja je eksperimentiranje s retro zvukom, a u studiju su joj se pridružili iskusni glazbenici dok je producent, autor glazbe i teksta Robert Domitrović.

Glazbenici koji su dali svoj doprinos ovoj pjesmi su Davor Domitrović (električna gitara) koji je surađivao i na aranžmanu, Mihael Kvorka (klavijature), Fran Šokić (hammond), Marin Rebić (bas gitara) i Robert Domitrović (bubnjevi). Na pratećim vokalima Nikolini su se pridružili pjevačice Helena Hunčaga i Maja Vasilj.

Više informacija o Nessi i njenom radu možete saznati na njenoj Facebook stranici:

https://web.facebook.com/nessaproject/

Related Post

Mladena Burnać snima novi album

Autor - 14/05/2020 0
ZAGREB – Zagrebački kantautor Mladen Burnać, bio je izuzetno zaposlen za vrijeme samoizolacije. Pored saniranja oštećenja na kući (uslijed potresa),…