Kalendar predstojećih šahovskih natjecanja

643 0

12. lipnja 2011. – U ponedjeljak 13. lipnja, održat će se šahovski

turnir za seniore i kadete prigodom proslave Dana općine Gornji Bogićevci. Turnir će se održati u Društvenom domu u Smrtiću s početkom u 17 sati. U iduću nedjelju 19. lipnja s početkom u 10 sati održat će se šahovski turnir u Pleternici uz obilježavanje 30. obljetnice Šahovskog kluba Alca.

Treći turnir u kratkom razdoblju na ovom našem području održat će se u četvrtak 23. lipnja u Šahovskom klubu Posavac-Festung u Ruščici. Turnir je otvorenog tipa, a organizira se prigodom proslave Dana općine Klakar. Početak je u 16 sati, a na njemu će sudjelovati seniori, kadetkinjke i kadeti.

Uz obilježavanje 20. obljetnice 108. brigade Zbora narodne garde održava se otvoreni pojedinačni turnir u šahu u Slavonskom Brodu (Dom Hvidre,Stjepana Marjanovića 1). Turnir će se održati u subotu 25. lipnja s početkom u 16 sati, a pravo sudjelovanja imaju seniori, kadetkinje i kadeti.

Za Igra mladih „Split 2011“, o čemu smo već pisali, kako nas je izvijestio Mato Opačak, Županijsko natjecanje u šahu za Brodsko-posavsku županiju bit će provedeno u ponedjeljak 27. lipnja s početkom u 10 sati. Natjecanje će se odvijati u Srednjoj školi Antuna Reljkovića u Cankarovoj ulici br. 76 u Slavonskom Brodu. U utorak 28.lipnja održat će se 3. regionalne športske igre dragovoljaca i veterana Domovinskog rata“Osijek 2011“ na osječkom Pampasu s početkom u 10 sati. Momčad Brodsko-posavske županije čine: Ilija Garić, Ivan Opačak, Ivica Kolakovski, Zdravko Šolić i voditelj Mato Opačak.

Izbornik šahovske paraolimpijske reprezentacije g. Mato Opačak objavio je konačan popis za pojedinačno 11. svjetsko šahovsko prvenstvo Invalida IPCA koje će se održati u gradu – Piestany ,Slovačka u vremenu od 1. so 10. srpnja.

Reprezentaciju paraolimpijaca Hrvatske predstavljat će: Krsto Kovačević (Zagreb), Tomislav Lukić (Zadar), Ivan Afrić (Šibenik). U stručnom stožeru je i Ivica Kolakovski iz Slavonskog Broda

Related Post