Kamionom probio zaštitnu ogradu na autocesti kod S.P. Sela 

1104 0

Foto Policija brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD  – U ponedjeljak, 31. siječnja oko 15.30 sati, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod Starog Petrovog Sela, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. 

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 40-godišnji državljanin Srbije upravljao osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka i kretao se južnom kolničkom trakom autoceste A3 od zapada u smjeru istoka.

 Prilikom obilaska teretnog automobila bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, koji se kretao ispred njega u istom smjeru, nije ostavio dovoljan razmak u odnosu na vozilo koje obilazi te je došlo do udara osobnog automobila u teretni automobil, nad kojim je 42-godišnji vozač izgubio nadzor i probio središnju zaštitnu metalnu ogradu. 

U daljnjem kretanju, došlo je do udara teretnog automobila u osobni automobil s prikolicom (nacionalnih oznaka R. Srbije) koji se kretao sjevernom kolničkom trakom od istoka u smjeru zapada. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je od 15,30 do 20,50 sati bio zatvoren promet za sva vozila na dionici autoceste A3 te se odvijao obilaznim prometnim pravcima – priopćila je Policija brodsko-posavska.    

Related Post