KAZNENA I PREKRŠAJNA PRIJAVA

1433 0

ORIOVAC / NOVA GRADIŠKA, 8. kolovoza 2014. – Jučer, iza ponoći, 35-godišnjak je dojavio policiji, da mu je netko otuđio osobni automobil koji je parkirao ispred kuće (otključan s ključem u kontakt bravici)

na području općine Oriovac. Policijski službenici su ubrzo uočili i zaustavili otuđeni automobil u Gornjim Andrijevcima, kojim je upravljala 28-godišnjakinja, nad kojom su proveli kriminalističko istraživanje, osumnjičivši ju za kazneno djelo krađe. Također su alko-testom u njenom organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 0,76 promila, a upravljala je vozilom u prometu iako joj je isteklo važenje vozačke dozvole. Policija protiv 28-godišnjakinje dostavlja kaznenu i prekršajnu prijavu mjerodavnim tijelima u Slavonskom Brodu.

 

Dana 7. kolovoza, oko 17 sati, u Novoj Gradiški, policijski službenici su nadzirući promet, zaustavili osobni automobil Golf, kojim je upravljao 21-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje vozilima. Također je u okviru kriminalističkog istraživanja potvrđena sumnja da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. Naime, prije nekoliko dana na smetlištu je pronašao registracijske pločice, koje je postavio na osobni automobil i koristio u prometu. Policijski službenici protiv 21-godišnjaka dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu i prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post