KLUB RODITELJA GLUHE I NAGLUHE DJECE

1450 0

NOVA GRADIŠKA, 26, travanj 2012. – Anka Dautović, predsjednica Kluba roditelja gluhe i nagluhe djece uručila je danas u prostorijama Udruge gluhih i nagluhih novčanu potporu Mateu Kneževiću, oboljelom 14- godišnjem dječaku iz Nove Gradiške.

Novac je namijenjen za njegovo daljnje liječenje. Na potpori se zahvalila Mateova majka Željka, koja je samohrana i u obitelji ima još dvoje djece.

 

– Članovi naše udruge skupili smo ovu malu donaciju kako bi pomogli Željki i Mateu koji se nalaze u teškoj situaciji. Nadamo se da će ova sredstva pomoći Mateu u liječenju i ozdravljenju – kazala je Anka Dautović, predsjednica Kluba roditelja gluhe i nagluhe djece.

 

– U trećem mjesecu ove godine održana je godišnja skupština naše udruge na kojoj smo osnovali Klub roditelja gluhe i nagluhe djece. Jedna od prvih aktivnosti Kluba je bilo organiziranje ove humanitarne akcije. GosšođasDautović je izabrana za predsjednicu i ona je bila jedan od organizatora ove akcije u kojoj su sudjelovali roditelji gluhe i nagluhe djece po principu „Gluhi pomažu gluhima“. Nadamo se da će ovakvih akcija biti još i trudit ćemo se da pomognemo što više budemo mogli – kazao je Josip Brozović.

Related Post