KRAĐE I ŠVERC

480 0

26. veljače 2013. – Jučer je na području policijske uprave evidentirano 10

kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (9) kaznena djela imovinskog karaktera. U prometu se dogodile četiri (4) prometne nesreće od kojih dvije (2) s ozlijeđenim osobama (dvije osobe lakše ozlijeđene) i dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Zabilježena su dva (2) prekršaja neprijavljivanja boravka stranca, dva (2) carinska prekršaja, dva prekršaja zlouporabe opojnih droga i jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira.

 

UKRAO PIĆE I NOVAC – Jučer je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdila sumnju u kazneno djelo krađe. Utvrđeno je da je 29-godišnjak, dana 28. siječnja, iz trgovine u Slavonskom Brodu, Svačićeva ulica, ukrao više boca alkoholnog pića, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose posebno izviješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

UKRAO CIGARETE – U noći, 24./25. veljače, netko je provalio u kiosk u Slavonskom Brodu, Zrinska ulica i otuđio veću količinu raznih cigareta, oštetivši na takav način vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

ŠVERCALI MESO, JAJA SIR I ALKOHOLNO PIĆE – Jučer, oko 13.55 sati, policijski službenici su u Novom Varošu, kontrolirali osobni automobil VW Sharan, kojim je upravljao 47-godišnjak i u unutrašnjosti pronašli oko 30 kilograma mesa, preko 80 komada jaja, oko 23 kilograma sira i desetak litara alkoholnog pića, koje je vlasnik unio u Republiku Hrvatsku, ne prijavivši nadležnim tijelima. Policija je protiv 47-godišnjaka proslijedila obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici.

 

Oko 14.40, jučer, na graničnom prijelazu Slavonski Brod, policija je u zajedničkoj suradnji sa djelatnicima carine, kontrolirala autobus i u putnim torbama u vlasništvu 35-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, pronašla neprijavljeno 20 litara alkoholnog pića i 15 kilograma svježeg mesa. Protiv 35-godišnjaka je proveden prekršajni carinski postupak.

Related Post