Krali, nezakonito lovili, prijetili i tukli

1240 0

9. svibanj 2011. – Prošli je vikend na području policijske uprave evidentirano ukupno 22 kaznena djela od kojih je najviše (14 kaznenih djela) protiv imovine, po dva kaznena djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina (prijetnja), iz kriminalitete droga (zlouporaba opojnih droga) i protiv pravosuđa (izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude), te po jedno kazneno djelo protiv života i tijela (tjelesna ozljeda) i protiv okoliša (nezakoniti lov).

Na prometnicama policijske uprave unazad tri dana dogodilo se ukupno 14 prometnih nesreća od kojih osam s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama 12 osoba je lakše ozlijeđeno, dok su tri osobe zadobile teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici su tijekom vikenda intervenirali u ukupno osam slučajeva, od čega dva put zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i šest put zbog nasilja u obitelji, odnosno povrede odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Od ostalih događaja tijekom prošlog vikenda bilježi se jedan požar na građevini u kojemu osim materijalne štete nije bilo ozlijeđenih osoba, te jedan slučaj pronalaska ubojitih sredstava, koje su na siguran način preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite.

Related Post

U njivi pronašao topničko zrno

Autor - 17/06/2019 0
DRAGALIĆ – Dana, (14. lipnja), na području općine Dragalić, oko 8 sati, 45-godišnjak je nazvao policiju i prijavio pronalazak eksplozivne…