LAG ZAPADNA SLAVONIJA

1585 0

NOVA GRADIŠKA, 5. svibnja 2014. – LAG zapadna Slavonija će u suradnji s Novogradiškim Informacijskim centrom EU-a obilježiti Dan Europe.

 

Uz potporu Brodsko-posavske županije i njenim upravnim odjelom za razvoj i EU integracije LAG vam ima priliku predstaviti “Košaricu grada” gdje će svaki posjetitelj ureda izabrati po jedan promotivni poklon- proizvod iz košarice i ujedno se informirati putem brošura i letaka i dobiti odgovore za sva pitanja vezanima za EU i prava građana.

 

Cilj ovakvog obilježavanja EU tjedna je predstaviti košaricu naših proizvoda ljudima kao naše obilježje i identitet, koji ne gubimo, već naprotiv podupiremo razvoj naših domaćih proizvoda i onoga što nas čini prepoznatljiv u Europskoj uniji kao zemlji članici – navodi Marijana vidić PČoiletzo, voditeljica LAG-a zapadna Slavonija.

 

Poziva vas da otvorite vrata LAG-a zapadna Slavonija na novoj adresi u ulici M.A.Relkovića 9, 07. 05. 2014. od 8 – 18 sati i uživate u našim domaćim proizvodima koji će krasiti naš ured i koje ćete moći kušati, uz promociju LEADER programa i LAG

Related Post

AGROPRODUKT VRBJE

Autor - 06/10/2011 0
VRBJE, 5. rujna 2011. – Iako nedostatak vlage u tlu ne omogućava ratarima da pripremaju zemljište za jesensku sjetvu u ovom…