Lea Zdunić golgeter u momčadi dječaka!

622 0

21. kolovoz 2011. – Donosimo nekoliko najzanimljivijih i

najnovijih vijesti s nogometnih terena iz Gornjih Bogićevaca. U prvi plan svakako izbija izuzetna činjenica da je za mušku pionirsku momčad Slobode igrala i jedna djevojčica. I ne samo to: ona je bila i najbolji strijelac svoga sastava i utakmice! No, krenimo redom;

U Gornjim Bogićevcima odigrano je 1. kolo 1. ŽNL lige, zapad, mladeži u kategoriji pionira, između momčadi domaćina NK „Sloboda“ iz Gornjih Bogićevaca i gostiju NK „Psunj – Sokol“ iz Okučana. Domaća momčad su novaci u ovom natjecanju i vrlo mladi sastav. U dosta dinamičnoj igri pobijedili su goste iz Okučana rezultatom 6:2. Strijelci za Slobodu su: Lea Zdunić 4 (!!), te Ivan Oršulić i Jakov Krmpotić po 1 pogodak. Zanimljivost je da je prvi put u povijesti za NK „Slobodu“, a čini se i u povijesti natjecanja nastupila i jedna djevojčica – Lea Zdunić, kćer dugogodišnjeg igrača NK Slobode, Antuna Zdunića. Upravo ona je bila junakinja ovog susreta u kojem je uspjela gostujućoj momčadi zabiti čak 4 lijepa pogotka i time svojoj nomčadi osigurati prva tri boda u natjecanju.

 

Na slici:

Stoje: Marijan Krmpotić – trener, Stjepan Šagovac, Lea Zdunić, Ivan Oršulić, Filip Bungić, Kristijan Ćorković, Račman Josip, Dinko Lovrić, Mato Šandorović – trener, Čuče: Jakov Krmpotić. Goran Joskić, Mario Šandorović, Fran Stažić, Matej Ramač, Igor Lužar, Lovro Klarić

Danas je posljednju utakmicu odigrao Kristijan Ćorković (kapatan na slici), koji je na selekciji NS Nova Gradiška, 1998- godište, ostavio izvrstan dojam i zainteresirao mnoge skaute, te je prešao u redove NK „Mladost“ iz Cernika. Želimo mu puno uspjeha u daljnjoj sportskoj karijeri.

Prošlogodišnji prvaci II ŽNL zapad, Sloboda, izvrsno su startali u novom rangu natjecanju. Kao domaćini u 1. kolu protiv NK „Psunj-Sokol“ Okučani pružili su izvrsnu igru i rezultatski deklasirali gostujuću momčad sa velikih – 8:0 ! Iako nekompletni, dominirali su tijekom cijele utakmice, imali stalni posjed lopte, kratkim pasovima i proigravanjem stvorili niz šansi za gol, te zasluženo pobijedili visokim rezultatom. Strijelci: Danijel Bungić i Mario Žilić 2, Luka Jezerčić, Tomislav Žalac , Ivan Cica i Leonardo Zovkić po 1pogodak.

 

Sastav: Mislav Baković, Dejan Ošap, Domagoj Pereković, Krešimir Ćorković, Dominik Klarić, Dražen Smjerog, Leonardo Zovkić, Luka Jezerčić, Daniel Bungić, Ivan Cica, Mario Žilić (još igrali: Tomislav Žalac, Alen Matošević)

Related Post