LIGA STOLNOG NOGOMETA SDP-a – EKIPA STARE GRADIŠKE POBJEDNICI

1029 0

NOVA GRADIŠKA 21. prosinac 2010. – Večeras su odigrani polufinalni i finalni dvoboji SDP-ovog stolnonogometnog turnira. Naime, gradska organizacija SDP-a Nova Gradiška organizirala je ovaj mjesec ligu stolnog nogometa. U natjecanju su sudjelovali članovi gradskog ogranka SDP-a, općinskih organizacija, odnosno esdepeovaca

zapadnog dijela Brodsko-posavske županije. Cilj natjecanja bilo je međusobno druženje i upoznavanje esdepeovaca zapadnog dijela županije. Ovo sportsko druženje se održavalo u prostoru gradske organizacije stranke u Novoj Gradiški, a cjelokupno natjecanje je proteklo u fair play igri poštujući FA.BI pravilnik hrvatskog stolno-nogometnog saveza.

 

Prvi polufinalni par bili su: Ivan Turk i Pero Serdar (Dragalić) nasuprot Borisa Rapaića i Mateja Zborila (Nova Gradiška).

Drugi polufinalni par činili su: Goldvin Rusman i Josip Kikić (Stara Gradiška) protiv Zlatka Basića i Franje Kikića (Nova Gradiška).

Borbu za treće mjesto obilježio je sraz obje novogradiške ekipe, a pobjedu su izborili Franjo Kikić i Zlatko Basić nad Borisom Rapaićem i Matejem Zborilom.

 

Pobjednici finala su Goldvin Rusman i Josip Kikić iz Stare Gradiške koji su u napetoj završnici odnijeli pobjedu ispred para iz Dragalića Ivana Turka i Pere Serdara.

 

Nagrade trećeplasiranima, drugoplasiranima i prvoplasiranima uručio je Ivan Adžić – zamjenik predsjednika gradske organizacije stranke. A nagrade su bile simbolične, ali i duhovite kao i funkcionalne za ove hladne zimske dane. Trećeplasirani su dobili svaki po jednu termos bocu od 0,5 l, drugoplasirani od 0,75, a pobjednici turnira dobili su najveće termosice od 1 litre.

  

Related Post

IZBORI U SDP-u

Autor - 13/11/2013 0
U drugom krugu izbora za predsjednika SDP-a u Brodsko-posavskoj županiji ponovo je izabran dosadašnji predsjednik Tihomir Jakovina, aktualni ministar poljoprivrede.