LOPOVI UKRALI SLADOLED

880 0

3. srpanj 2013. – Jučer su policijski službenici dovršili kriminalističko

istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Policija sumnjiči 19-godišnjaka i 25-godišnjaka, da su u Slavonskom Brodu, u Štrosmajerovoj ulici, tijekom noći (30. lipnja/1. srpnja), provalili u rashladnu vitrinu, otuđivši veću količinu raznog sladoleda u vrijednosti više stotina kuna, te protiv obojice podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

KRIVOTVORILI ISPRAVE NA VOZILU – Policija je jučer provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 54 i 38 godina u vezi počinjenja kaznenog djela krivotvorenje isprave. Oko 9.30 sati, jučer, u Slavonskom Brodu, Borovska ulica, policijski službenici su u prometu zaustavili kombi vozilo Mercedes, kojim je upravljao 54-godišnjak, pri čemu su utvrdili nepodudarnost broja šasije vozila sa dokumentacijom, a riječ je o vozilu koje je odjavljeno tijekom kolovoza 2011. godine.

 

U drugom slučaju, sinoć, oko 19.45 sati, na području općine Garčin, policajci su utvrdili da 38-godišnjak upravlja osobnim automobilom Hyundai sa ne pripadajućim registracijskim oznakama. Policija protiv 54-godišnjaka i 38-godišnjaka podnosi kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Related Post