LOVOKRADICE I PIJANI VOZAČI TRAKTORA ZAPOSLILI OKUČANKU POLICIJU

900 0

OKUČANI, 27. lipnja 2011. – Policijskim službenicima

Policijske postaje Okučani dojavljeno je da je u Međustrugovima pronađena odstrijeljena divlja svinja. Radom policije je utvrđeno, da je u vremenu od 19. do 24. lipnja u šumskom predjelu Međustrugovi, oko pet kilometara od Gređana, nepoznata osoba iz vatrenog oružja nezakonito odstrijelila jednu divlju svinju. Radi se o mužjaku divlje svinje koji je ostavljen na mjestu odstrjela. Policija nastavlja daljnji rad u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja i podnošenja kaznene prijave za kazneno djelo protuzakoniti lov.

 

Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer su 12.35 sati u Stepinčevoj ulici utvrdili da 34-godišnjak sa područja općine Vrbje pijan upravlja traktorom. Traktor Zetor kojim je upravljao bez dozvole bio je bez registracijskih oznaka. Policija ga je alko-testirala i u njegovu organizmu utvrdila koncentraciju alkohola u iznosu od 2,37 promila. Isključen je iz prometa i zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja, a slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Jučer oko 12.50 sati u Okučanima, Vukovarska ulica, policijski službenici Policijske postaje Okučani su nadzirući promet utvrdili da 49-godišnjak sa područja općine Gornji Bogićevci pijan upravlja traktorom. Utvrdili su da je traktor Zetor kojim on upravlja, prije stjecanja prava na upravljanje ne registriran. Alko-testom je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 2,31 promila. Tijekom nadzora 49-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Isključen je iz prometa i zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja. Policija protiv njega podnosi optužne prijedloge Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. (bpz.hr)

Related Post