Maloljetnici pronašli odbačenu tromblonsku minu

163 0

SLAVONSKI BROD, 31. ožujka 2021. –  Iako  Policija uporno podsjeća građane na Akciju „Manje oružja-manje tragedija“ i opasnost  koji taj uljez  predstavlja u kući, te mogućnost da  oružje mogu dragovoljno  predati bez sankcija,  još uvijek ima neodgovornih pojedinaca  koji se oružja i eksplozivnih sredstava rješavaju na način da ugrožavaju druge. Jedan takav primjer  dogodio se u Slavonskom, Brodu  kada su maloljetnici  pronašli  tromblonsku minu.

Policijska postaja Slavonski Brod zaprimila je 26. ožujka dojavu da su, u Splavarskoj ulici u Slavonskom Brodu, prilikom igre, maloljetnici uočili tromblon.

Po dojavi na mjesto događaja je izašao policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je utvrdio da se radi o tromblonskoj kumulativnoj mini M60, koju je na siguran način preuzeo i uništio.

Policija podsjeća građane, da je i dalje aktualna Akcija „Manje oružja-manje tragedija“, u okviru koje građani mogu policiji dragovoljno predati oružje, minsko eksplozijska sredstva i streljivo, koje ilegalno posjeduju, bez straha da će biti kažnjeni. Potrebno je samo pozvati policiju na broj telefona 192, a više detalja o akciji može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 17/11/2015 0
Slavonski Brod, 17. studenog 2015. – Brodsko-posavska županija već punih 14 godina, provodi Projekt trihineloskopskog pregleda svinjskog mesa u registriranim…