MALOLJETNICI U KRAĐI

960 0

OKUČANI, 9. srpanj 2014. – Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom s područja Novske i dvojicom maloljetnika s područja općine Okučani zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Oni su osumnjičeni da su u siječnju ove godine na dionici od oko dva kilometra željezničke pruge između Okučana i Novske otuđili preko 800 metara bakrenog vodiča električne struje. Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa policija će kao nadopunu kaznene prijave dostaviti posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za 40-godišnjaka i Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu za dvojicu maloljetnika.

 

POLICIJSKA 24 SATA – U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je 13 kaznenih djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta osam (8) kaznenih djela su na štetu imovine i to tri (3) kaznena djela krađe, četiri (4) kaznena djela teške krađe i jedno (1) kazneno djelo utaje. U području prometa dogodilo se pet (5) prometnih nesreća od kojih tri (3) s materijalnom štetom i dvije (2) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba teže i jedna lakše ozlijeđena. Evidentirana su dva (2) prekršaja narušavanja javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj nasilja u obitelji.

Related Post