MEDITERANSKI PLESNI CENTAR: Radionica Milana Tomášika i Charliea Brittaina

848 0

ZAGREB – Slovački plesni umjetnik, koreograf i pedagog Milan Tomášik te britanski koreograf Charlie Brittain u sklopu rezidencijalnog programa u Mediteranskom plesnom centru održat će plesnu radionicu u petak, 12. studenoga od 18 do 19.30 sati.

O RADIONICI:

Radionica će sve sudionike voditi kao pronalaženju povišene svjesnosti vlastitog tijela, uma i umijeća. ‘To će biti razigrano i energično iskustvo istraživanja improvizacije i spontane kompozicije. Dijelit ćemo strategije za kultiviranje fokusa, preciznosti i umjetničke svijesti’, o radionici kažu voditelji.

Radionica je namijenjena za sve zainteresirane starije od 10 godina, bez obzira na plesno iskustvo. Voditelji radionice su međunarodno priznati plesni umjetnici Milan Tomášik i Charlie Brittain.

Sudjelovanje je besplatno, broj mjesta je ograničen, a u odabiru sudionika uzimat će se u obzir jedino vrijeme slanja prijave. Prijave na sudjelovanje u radionici primaju se putem maila production@zagrebackiplesniansambl.hr najkasnije do petka, 12. studenoga u 12 sati.

Related Post