MELITA LOVRIČEVIĆ TRIO otvara glazbenu manifestaciju Petkom u 9 

166 0

Autor Franjo Samardžić 

NOVA GRADIŠKA,  23.  lipnja 2021. – S veseljem najavljujemo manifestaciju Petkom u 9 koju i ove godine organiziraju Pučko otvoreno učilište “M. A. Relković”  i Turistička zajednica Grada Nova Gradiška i ove godine  Najavljuju  manifestaciju Petkom u 9. Organiziraju ju  uz potporu Grada Nova Gradiška i Ministarstva kulture i medija RH.

I ovoga ljeta, na radost Novogradiščana, ali i stanovništva novogradiškog kraja zaljubljenika uz  ljetni glazbeni ugođaj i druženje u gradskom parku, su  priredili niz koncerata  i susreta s glazbenicima različitog  glazbenog izričaja.

Ulaz je besplatan, a već u petak 25. lipnja  u  21 sat  kod fontane  nastupaju Melita Lovričević (vokal), Mario Igrec (gitara) i Viktor Lipić (klavijature)

Melita Lovričević, glazbena je umjetnica, vokalistica i autorica. Brojni projekti, albumi, turneje, suradnje profilirale su njenu svestranost od jazza do elektronike, od izvedbene do primjenjene ekspresije. Sa svojim matičnim i autorskim sastavom More Love Ensemble, bilježi turneje u Kini i Maroku, te upravo izdaje svoj treći album, ovaj puta crossover glazbe.

Zajedno s prijateljima i renomiranim glazbenicima Mariom Igrecom na gitari, te Viktorom Lipićem na klavijaturama priprema šarenu večer uz neke od najljepših klasika jazz, bossa nova, blues, soul glazbe, uz dodatak šansone i tradicijskih pjesama.

Program ovogodišnje manifestacije je sljedeći:

  1. 6. U 21:00 – MELITA LOVRIČEVIĆ TRIO (Melita Lovričević, Mario Igrec – gitara i Viktor Lipić – klavijature)
  2. 7. U 21:00 – MORE LOVE ENSEMBLE – M. Lovričević (vokal i efekti), Petar Ćulibrk (klavir), Marko First (akustična i električna violina), Luka Žužić (trombon, klavijature) te Enos Kugler (bubnjevi)
  3. 7. U 21:00 – IVO GAMULIN  GIANNI uz klavirsku pratnju
  4. 7. U 21:00 – NINA ĆORIĆ i Goran Žegarac- flamenco večer
  5. 7. U 21:00 –  SACHER BAND – (pjeva Filip Riđički)
  6. 7. U 21:00 ZORAN PREDIN- PROMOCIJA KNJIGE MONGOLSKE PJEGE I KANTAUTORSKI KONCERT

 

Veselimo se vašem dolasku!

Related Post

Koronavirus i mjere prevencije

Autor - 13/03/2020 0
Na web stranicama Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo objavljuju se najnovija saznanja o novom koronavirusu: https://www.hzjz.hr/medunarodna-istrazivanja/koronavirus-najnoviji-podatci/ Pranje i dezinfekcija…