MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA

960 0

Zagreb, 31.3.2016. godine Mario Turalija, zamjenik ministra poduzetništva i obrta,na inicijativu kineske strane,primio je danaskinesko izaslanstvo na čelu s Jiangom Zengweijem, predsjednikom

China Council for the Promotion of International Trade – CCPIT (Kinesko vijeće za promicanje međunarodne trgovine) krovne institucije u Kini koja obuhvaća i agencije i poslovnu zajednicu tj. tvrtke, a glavna joj je misija promocija međunarodne trgovine/izvoza i ulaganja.

 

Razgovaralo se o unaprjeđenju gospodarskih odnosa kroz korištenje potencijala poduzetničke infrastrukture i slobodnih zona u Hrvatskoj.

 

Tako je zamjenik ministra Turalija upoznao kinesku stranu sa zakonodavnim pogodnostima za ulagače i potencijalom poduzetničkih i slobodnih zona u Hrvatskoj.

 

Kinesko će izaslanstvo u poslijepodnevnim satima posjetiti slobodnu zonu Kukuljanovo kraj Rijeke (dio industrijske zone Bakar).

Related Post

HDZ-ovci izabrali svoje kandidate

Autor - 09/11/2011 0
  Po okončanju postupka predlaganja, u miroljubivoj atmosferi, pristupilo se tajnom glasanju za četrnaest, od šesnaest, po abecednom redu složenih…

Autor - 10/06/2016 0
{youtube}RteH_Rj5Qic&feature=youtu.be|450|253|1{/youtube}