MLAD, BRZ I NEODGOVORAN – Bez vozačke i pijan automobilom sletio u kanal – zadobio lakše, a suvozač teške tjelesne ozljede

2117 0

BANOVCI – Danas, 18. prosinca 2017. godine u 01,35 sati u mjestu Banovci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način što je 21 godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom bez položenog ispita i pod utjecajem alkohola (1,34 g/kg),uslijed nepropisne brzine, izgubio nadzor nad upravljačem te je s automobilom sletio s kolnika u odvodni kanal. Desnim bočnim dijelom automobila udario je u betonski rub kolnog ulaza, nakon čega je došlo do prevrtanja automobila na krov.

U ovoj prometnoj nesreći vozač je zadobio lakše,a 21-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede.Isti su zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Protiv vozača slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela „izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Related Post

NE MOGU VIŠE ČEKATI

Autor - 18/04/2016 0
SLAVONSKI BROD – 500-njak građana je u nedjelju, 17. travnja poslalo poruku da im je dosta trovanja na prosvjedu protiv…