Mladi dvojac u travnju i lipnju provalio 6 pečenjarnica/pekarnica, 5 trgovina, ugostiteljski objekt, frizerski salon i drvarnicu

1330 0

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršenim kriminalističkim istraživanjem unazad tjedan dana, razriješili su 14 kaznenih djela teške krađe.

Policija sumnjiči 19-godišnjaka i mlađu mušku osobu, da su tijekom travnja i lipnja, na području Slavonskog Broda, te u jednom slučaju u Sapcima, provalili u 6 pečenjarnica/pekarnica, 5 trgovina, ugostiteljski objekt, frizerski salon i drvarnicu.

Za dva kaznena djela teške krađe, policija sumnjiči mlađu mušku osobu, dok su za 12 kaznenih djela osumnjičeni obojica.

Nakon što su provalili u objekte, ulazili su u unutrašnjost i otuđivali alkoholna pića, cigarete, kozmetiku, čokolade, bicikl, registar kase, novčani polog, novčanik, mobitel i druge predmete.

Pritom je pričinjena materijalna šteta oko stotinu tisuća kuna.

Policijski službenici protiv mlađeg osumnjičenika dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu i izvješće Centru za socijalnu skrb, dok su 19-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom mjerodavnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Related Post