MRTAV PIJAN: Okučanac uhvaćen za upravljačem automobila sa 3,11 promila

532 0

Foto PUBP

OKUČANI / SLAVONSKI BROD – U Okučanima, u Stepinčevoj ulici, dana 19. travnja, u 21.50 sati, policijski službenici su prilikom nadzora prometa, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnjak, utvrdivši da je isti pod utjecajem alkohola (3,11 promila).

Policajci su odmah alkoholiziranog vozača isključili iz prometa i zadržali u policiji na otriježnjenju, a prethodno su ga pregledali liječnici iz bolnice Nova Gradiška utvrdivši da je sposoban za zadržavanje u policiji. Policijski službenici protiv 35-godišnjaka donose prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Brođanin ponovo uhvaćen pijan za volanom

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, jučer (19. travnja), u 20.35 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici dr. A. Štampara, prilikom nadzora prometa, kontrolirali su osobni automobil kojim je upravljao 62-godišnjak. Pritom je utvrđeno da je vozač pod utjecajem alkohola. Alko testom je u njegovu organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,05 promila. Također je utvrđeno da se radi o povratniku u činjenju prometnih prekršaja. Alkoholizirani vozač je zadržan u policiji na otriježnjenju te protiv njega policija podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post