NA KAZALIŠNIM DASKAMA DVORANE RELKOVIĆ

987 0

Učilište Relković i zagrebački EPILOG TEATAR u srijedu 30. siječnja pred novogradiškom kazališnom publikom pretpremijerno su predstavili najnoviji uradak Epilog teatra – komediju Miljenka Murušića MAGLA D.O.O.

 

Magla d.o.o. firma je profesora Mislava koja je ove maglovite siječanjske večeri u Novoj Gradiški imala rješenje za SVE boljke koje su mučile obitelj gospođe Ljubice: od njezinog zujanja u ušima i nesnosne glavobolje do ostvarivanja glumačkih i sportskih ambicija njezine djece . A imao je profesor rješenja i za financije i pretvorbu . I za još mnogo toga….

Ove maglovite siječanjske kazališne večeri novogradiška publika smijala se profesorovom „prodavanju magle“ i naivnosti korisnika njegovih usluga, a oni iskreni smijali su se i sebi (pogotovo oni sa zujanjem u ušima).

 

U režiji Marina Matote u ovoj , prije svega ugodnoj i zabavnoj predstavi , zaigrala je odlična glumačka ekipa NADA ABRUS, MIRNA MEDAKOVIĆ, SLAVEN KNEZOVIĆ I VINKO ŠTEFANAC koju je novogradiška kazališna publika nagradila velikim pljeskom. Magli d.o.o. sretno na premijeri idućega mjeseca u Zagrebu.

 

Sponzor predstave u Novoj Gradiški je Cvjećarnica “Mimoza”, a medijski pokrovitelji: novogradiški Internet-portali.

 

poumar

Related Post

KONCERT U ADVENTU

Autor - 02/12/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 2. prosinca 2013. – Radosni put tihog iščekivanja Božića – naziv je tradicionalnoga KONCERTA U ADVENTU kojim Osnovna…

POUMAR

Autor - 14/06/2012 0
Tradicionalni završni koncert Osnovne glazbene škola Učilišta Relković i ove je godine potvrdio da je izniman glazbeni događaj u Novoj…