Na teniskim terenima Sportskog centra San siro održan teniski turnir „Bljesak 2021.“

592 0

Autor Marko Brčić

NOVA GRADIŠKA, 4. svibnja 2021. – U subotu 01. svibnja 2021. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u Novoj Gradiški na Slavči odigran je tradicionalni teniski turnir povodom obilježavanja vojno redarstvene akcije Bljesak.
Na turniru je nastupilo ukupno 29 tenisača iz Požege, Zagreba, Novske, Pakraca, Križevaca i Nove Gradiške.Turnir se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača za 2021. godinu i boduje se za rang listu HUT-a.
U kategoriji gospoda -30, +35 1.mjesto je osvojio Marko Pavlica iz TK“Nova Gradiška“ pobijedivši u finalu Matiju Hermanovića iz TK „Križevci“.U kategoriji gospoda 40+,45+ 1.mjesto je osvojio Goran Baletić iz TK “Movens“ iz Zagrebakoji je u finalu pobijedio Davora Balića iz TK „Križevci“. U kategoriji gospoda 50+ 1.mjesto je osvojio Nino Abramović iz TK „Požega“ koji je bio bolji u finalu od Milana Prpića iz TK „Nova Gradiška“.
Zahvaljujemo svima na sportskoj i fair play borbi te novom koncesionaru Borisu Andrakoviću na odličnoj potpori i suradnji.

Tenisači će i dalje biti veoma aktivni jer se ovaj tjedan kreće sa susretima prve i druge Županijske teniske lige u Slavonskom Brodu u kojima imamo predstavnike Teniskog kluba „Nova Gradiška“.
Također, tenisači TK „Nova Gradiška“ će se natjecati i u 3. hrvatskoj teniskoj ligi, regija Slavonija i Baranja te ovaj vikend gostuju u Đakovu kod TK „Đakovo“ u 1.kolu.

Related Post