Najave obreda Velikog tjedna koji se mogu pratiti putem biskupijske web i Facebook stranice

458 0

9.travnja 2020.

Misa posvete ulja u požeškoj Katedrali

Na Veliki četvrtak, 9. travnja 2020., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević će u 10 sati u požeškoj Katedrali predvoditi Misu posvete ulja tijekom koje će blagosloviti ulja kojima će biti pomazani ovogodišnji novi svećenici, krštenici, krizmanici i bolesni.

Euharistijsko slavlje će biti izravno prenošeno putem interneta na web i facebook stranici Požeške biskupije.

 

  1. travnja 2020.

Misa večere Gospodnje u Požegi

Na Veliki četvrtak, 9. travnja 2020. u 19 sati, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će u Katedrali sv. Terezije Avilske u Požegi Misu večere Gospodnje koja će putem interneta biti izravno prenošena na web i facebook stranici Požeške biskupije.

Svetoj misi prethodi molitva Krunice od 18,30 sati.

 

  1. travnja 2020.

Križni put na požeškoj Kalvariji – snimka

Na Veliki petak, 10. travnja 2020. godine, u spriječenosti održavanja tradicionalne pobožnosti križnoga puta na požeškoj Kalvariji poradi ugroze koronavirusom, putem interneta na web i facebook stranici Požeške biskupije u 9 sati biti će prikazan snimak Križnoga puta s požeške Kalvarije koji će predvoditi požeški biskup msgr. Antun Škvorčević.

 

10.travnja 2020.

Obredi Muke Gospodnje u požeškoj Katedrali

Na Veliki petak, 10. travnja 2020. godine u 18 sati, obrede Muke Gospodnje u požeškoj Katedrali predvodit će požeški biskup msgr. Antun Škvorčević. Izravni prijenos obreda moguće je pratiti putem interneta na web i facebook stranici Požeške biskupije. Neposredno prije obreda molit će se Večernje hvale Velikoga petka.

 

  1. travnja 2020.

Vazmeno bdijenje u Požegi

Na Veliku subotu, 11. travnja 2020. godine, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će Vazmeno bdijenje u požeškoj Katedrali s početkom u 20 sati. Bdijenje će putem interneta biti izravno prenošeno na facebook i web stranici Požeške biskupije.

 

  1. travnja 2020.

Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali

Na svetkovinu Uskrsnuća Gospodnjega – Uskrsa, 12. travnja 2020., požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će uskrsno euharistijsko slavlje u požeškoj Katedraliu 11 sati, koje će biti izravno prenošeno putem interneta na web i facebook stranici Požeške biskupije.

Euharistijskom slavlju prethodi u 10,30 molitva slavnih otajstava Krunice Blažene Djevice Marijete u 10,15 snimak Biskupove uskrsne poruke svim vjernicima Požeške biskupije.

 

 

 

Related Post

POLICIJA OBILJEŽILA DAN KAPELANIJE

Autor - 26/04/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, dana 25. travnja, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, obilježen je blagdan svetog Marka evanđeliste. Blagdan je proslavljen…