Nakon što je sinoć pao Šibenik – sinoć je pobijeđen i Zadar !

490 0

27. veljače 2012. – Večeras su naše novogradiške odbojkašice

ponovile jučerašnju sjajnu igru iz Šibenika kada su prvakinjama nanijeli prvi poraz u prvenstvu, a večeras, samo dan kasnije, igrajući u Zadru načinili su još jedan izvanredni podvig pobijedivši i ekipu domaćina s identičnim rezultatom od 3:1. Veliki je to uspjeh kada se zna da su u dva dana i to oba puta na gostovanju, dakle, na dva i to „vruća“ gostujuća terena izborili dvije neobično vrijedne pobjede.

 

Javio nas se neposredno nakon večerašnjeg sjajnog uspjeha iz Zadra trener Damir Runjaš koji je istakao bitne kompenente oba uspjeha, a to izvanredna borbenost, veliko zalaganje i silna želja za pobjedom. Uz dodatak, da se na večerašnjoj utakmici osjetio i jaki umor, jer su naše igračice na jučerašnjoj utakmici u Šibeniku, kako se to kaže ostavile dušu na parketu. Posebno je naglasio sjajni prijem servisa što je bilo ključno u spriječavanju napada suparnica, a tu je veliku ulogu odigrao naš prvi libero Marina Vidošić koja „uhvatila“ brojne servise Zadra. Naravno, u napadu je bila kao i obično „ubojita“ svojim strašnim smečevima kapetanica Iris Ivaniš. Trener je rotirao sve igračice što je doprinijelo dinamici igre i to je dovelo do ovog sjajnog nastupa u dva susreta na Jadranu. Naravno, zasluge zaslužuju sve igračice jer su bile jedan jaki tim, pa je svaka dala prema svojim mogućnostima svoj obol ovom izuzetno uspješnom gostovanju u Šibeniku i Zadru. Istaknimo i redoslijed po setovima. Prvi dobivaju naše odbojkašice (25:19), Zadranke izjednačuju na 1:1 (25:21), a dva ostala seta pripada našim odbojkašicama s 25:17 i 25:19.

Dok ovo javljamo odbojkašice su još u Zadru, očekuje ih nagrada (pizza), a zatim put za Novu Gradišku gdje će stići oko polnoći. Iduće kolo igraju protiv pojačanog Dubrovnika i to ne u stalnom terminu subotom, nego u nedjelju iz posebnog razloga. Našim odbojkašicama srdačne čestitke za ove prelijepe pozdrave s Jadrana preko ove dvije sjajne pobjede, a mi najavljujemo susret u nedjelju u Novoj Gradiški protiv Dubrovkinja, kada ćemo im masovnom posjetom na punim tribinama i čestitati na ovom vrijednom podvigu.

 

Na slici: kapetanica novogradiških odbojkašica Iris Ivaniš


Related Post