NARODNA KNJIŽNICA I ČITAONICA „GRIGOR VITEZ“

1363 0

GORNJNI BOGIĆEVCI, 2. prosinca 2013. – Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci održala je dana 29. studenoga (petak) 2013. godine još jednu kreativnu dječju radionicu pod nazivom

„DOŠAŠĆE ILI ADVENT“ – IZRADA ADVENTSKIH KALENDARA posvećenu pripremama za blagdan Božića. To je kršćanski blagdan kojem se vesele i mali i veliki pa su tako i djeca okupljena u knjižnici s radošću izrađivala kalendare. U svojim razdraganim srcima brojali su dane i minute do otvaranja prvog prozorčića u adventskom kalendaru i slatkog iznenađenja.

 

Radionicu vodila i organizirala voditeljica knjižnice Jasminka Klarić kao i nadolazeće radionice posvećene blagdanu Božiću.

 

-Već u srijedu 04. prosinca knjižnici će se održat radionica posvećena sv. Nikoli i izradi čizme. Naši najmlađi i najradosniji članovi kroz svoju predivnu dječju maštu pravit će čizme i pisati pisma sv. Nikoli, a njihov trud će sv. Nikola znati nagraditi – kaže Jasminka Klarić.

Related Post

OBILJEŽILI SVJETSKI DAN SEOSKE ŽENE

Autor - 16/10/2014 0
GORNJI BOGIĆEVCI, 16. listopad 2014. – U organizaciji Poljoprivredno-savjetodavne službe, Općine Gornji Bogićevci, udruga žena „Lan“ i „Naša sela“, te…