NG Unitas odustao

1227 0

2. studenoga 2011. – Nedavno je počelo natjecanje u Drugoj

hrvatskoj malonogometnoj ligi, skupina Istok, koje karakteriziraju izmjene sudjelujućih momčadi i smanjenje lige sa 10 na 9 sudionika. Naime,ove jeseni zbog kadrovskih i materijalnih razloga ne sudjeljuju dvije do sada standardne momčadi – novogradiški NG Unitas i osječka Skripta. Posebno je šteta za NG Unitas koji je godinama vrlo dobra plasirana momčad u ovom natjecanu. Lani je NG Unitas uz najboljeg strijelca imao i treću poziciju na tablici što je bio povijesni uspjeh ove momčadi i malog nogometa u gradu. Naravno, ne računajući poslijeratni period kada su nogometaši NG Unitasa bili jednu godinu i prvoligaši, ali su, kao i sada, napustili natjecanje zbog materijalnih razloga i onda zbog udaljenosti dvorane (Novi Marof) gdje su igrali „domaće“ utakmice. Umjesto ta dva kluba u 2.HMNL uključen je Eko centar iz Starih Mikanovaca.

 

 

Ovog vikenda digrano je četvrto kolo, a na čelu su Vinkovci, koji su uz Ivankovo, jedini neporaženi u dosadašnja 4 kola.

REZULTATI 4. kolo: Osijek 031 – Našice 2:4, Eko centar – Đakovo 7:10, Vinkovci – Mala mljekara (Valpovo) 9:4, Ivankovo – Virovitica 5:3. Virovitička momčad No limit Auto Tiho bila je slobodna.

 

Na slici: momčad NG Unitasa proljetos vrlo dobro plasirana u 2.HMNL, istok.

Related Post