Nova Gradiška dobiva punionicu električnih vozila

3136 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 16. studeni 2018. – Vodeći brigu o okolišu i zdravlju ljudi grad Nova Gradiška je u strategiju razvoja do 2020. godine uvrstio potrebu provođenja niz „zelenih projekata“. Jedan je i punionica za električna vozila. Da će grad dobiti punionicu potvrđeno je potpisivanjem ugovora između Grada i HEP-a o, lako se može pročitati na službenoj web stranici Grada, razvojnom projektu izgradnje infrastrukture za punjenje električnih vozila u Novoj Gradiški. Punionica za električna vozila bit će postavljena na parkiralištu ispred pošte na Trgu kralja Tomislava.

Svjesni smo da pojedinac, jedna sredina, odnosno jedna lokalna zajednica ne može „razmišljajući zeleno“ spasiti svijet, no ako bi se svatko u svom djelovanju počeo odgovornije ponašati prema okolišu u kojem živimo i čiji smo sastavni dio, zasigurno bi život učinili ljepšim i ugodnijim sebi i svima oko sebe, a sljedećim generacijama bi ostavili puno bolji i zdraviji svijet. Grad Nova Gradiška svjestan svoje odgovornosti realizira još jedan „zeleni projekt“ iz strategije razvoja Grada čime dokazujemo da kontinuirano razmišljamo zeleno istaknuo je gradonačelnik Vinko Grgić nakon potpisivanja Sporazuma grada Nove Gradiške i HEP-a.

.

Related Post

Opće mjere prevencije

Autor - 23/03/2020 0
Autor: Ravnateljstvo Civilne zaštite Opće mjere prevencije uključuju: Čestu higijenu ruku sredstvima koja sadrže 70 % alkohola: protrljajte ruke ako…