NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA 2014.

902 0

NOVA GRADIŠKA, 18. siječanj 2014. – Obilježavanje Dana grada bila je prigoda da na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, gradonačelnik Željko Bigović i predsjednik Vijeća Josip Mikšić, pionirskoj momčadi DN „Sloga“ uruče Medalju grada.

 

Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodijelio je javno priznanje – MEDALJU GRADA PIONIRSKOJ MOMČADI NOGOMETNOG KLUBA “SLOGA” NOVA GRADIŠKA, za postignute sportske rezultate te promicanje imena grada Nove Gradiške.

Nogometni klub “Sloga” Nova Gradiška osnovan je 1910. godine i od tada neprekidno radi sve do današnjih dana. Danas se natječu u Drugoj županijskoj ligi zapad gdje trenutno zauzimaju prvu mjesto, a nadaju se i višem plasmanu.

Posebnu pozornost pridaju radu s mlađim uzrastima tako da danas svakodnevno okupljaju preko stotinu djece.

Kulminacija rada s mladima bila je u sezoni 2013/2014. kada su pioniri osvojili prvo mjesto u Prvoj kvalitetnoj ligi mladeži među renomiranim ekipama.

Kontinuitet rada s mladima se nastavlja da bi pioniri u novoj sezoni zauzeli treće mjesto u jesenskom dijelu. Ovakvi su rezultati plod rada trenera i igrača jer će zasigurno većina mladih završiti u seniorima, a neki čak i u Prvoj i drugoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Svojim radom, entuzijazmom i zalaganjem te dostojnom promocijom našega grada svakako zaslužuju ovo vrijedno priznanje!

Related Post

KOMUNALNI REDAR U AKCIJI

Autor - 28/04/2015 0
Po nalogu komunalnog redara građani će s kolnika morati ukloniti beton koji je služio da automobilom lakše savladaju betonski ivičnjak…

VLADA RH ODLUČILA

Autor - 11/07/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 11. srpanj 2013. – Vlada Republike Hrvatske na današnjoj sjednici je donijela odluke kojom su u zdravstvenim ustanovama…