NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA: GRB GRADA dobila je tvrtka „MEGAPLAST“ d.o.o. iz Ljupine

1520 0

NOVA GRADIŠKA – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjelio je javno priznanje GRB GRADA, tvrtki „MEGAPLAST“ d.o.o. Ljupina, za dugogodišnje uspješno organiziranje rada i poslovanja na području PVC i ALU stolarije te značajne poslovne rezultate.
Nagrada grada su na svečanoj sjednici Gradskog vijeća, održanoj 7. prosinca, vlasniku tvrtke Igoru Beriću, uručili gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.
Tvrtka „Megaplast“ svojim je dugogodišnjim poslovanjem postala prepoznatljiv brend u svijetu PVC i ALU stolarije ne samo u novogradiškom kraju, nego i šire.
Obiteljsko ozračje u kojem je tvrtka nastala 2005. godine osjeti se i danas, nakon 14 godina rada, u predanosti prema poslu i kvaliteti proizvoda. Priznanja poput ovoga, kako ističu, učvršćuje njihovu želju za napredovanjem jer je činjenica da predan rad i kvaliteta proizvoda nikada ne prolaze nezamijećeni.
Cilj im je u budućnosti, povećati konkurentnost i poslovnu učinkovitost tvrtke kroz podizanje produktivnosti rada i modernizaciju proizvodnje. Kako ističu, želja im je u budućnosti, zajedno s njihovim klijentima, sudjelovati u stvaranju njihovog doma te svaki prostor učiniti toplijim i ugodnijim.

Related Post