NOVČANE DONACIJE KOLINDI GRABAR – KITAROVIĆ

498 0

NOVA GRADIŠKA, 26. prosinac 2014. – Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar – Kitarović je prema izvještaju o primljenim donacijama za financiranje izborne kampanje do 18. prosinca prikupila 2,4 milijuna kuna. Donacije iz Nove Gradiške iznose 19.000 kuna, koliko su uplatila 4 Novogradiščana.

 

Od tog iznosa više od polovice je donacija Mate Bilonjića, bivšeg HDZ-ovog saborskog zastupnika i bivšeg predsjednika GO HDZ Nova Gradiška, kojeg se kao političkog kadra HDZ-e odrekao pa ga sada više nema u političkom životu stranke i Nove Gradiške.

Bilonjić je s donacijom od 10.000 kuna, zajedno s Mićom Tomičićem, najveći osobni donator predizborne kampanje Kolinde Grabar-Kitarović u Brodsko-posavskoj županiji iz koje je ukupno 51 donator.

Iz Nove Gradiške na popisu donatora još su Dario Marenić (HSP AS) sa 5.000 kuna, te župan Danijel Marušić (HDZ) sa 2.000 kuna koliko je donirao i njegov zamjenik Davor Vlaović (HSS).

Donatori s novogradiškog područja sa po 2.000 kuna su Antun Vrakić (HDZ) iz Siča i dvojnica Davoraca, općinski načelnik u Davoru Đuro Anđelković (HDZ) i Marijan Furić (HDZ).

Related Post

SDP POBJEDNIK

Autor - 21/03/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 20. ožujak 2016. – Prema neslužbenim rezultatima SDP je pobjednik danas održanih prijevremenih izbora. Lista SDP-a i Hrvatskih…