NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA

1211 0

NOVA GRADIŠKA, 15. prosinac 2015. – U povodu Dana grada Gradsko vijeće je donijelo odluku kojom se Nagrada grada, najveće gradsko priznanje, dodjeljuje Antoniji Donzallaz-Dakić.

Nije bila nazočna na svečanoj sjednici Gradskog vijeće pa će joj priznanje biti naknadno uručeno.

 

Rođena je u Novoj Gradiški 3. travnja 1941. godine. Ima dvojno hrvatsko i švicarsko državljanstvo. U mirovini je i provodi ju dijelom u Švicarskoj, a dijelom u Novoj Gradiški.

 

Gospođa Antonija Donzallaz-Dakić je u travnju 2015. Internom odjelu novogradiške bolnice donirala novi ultrazvučni uređaj-digitalni kardiološko vaskularni color doppler s dvije ultrazvučne sonde, ukupne vrijednosti 539.000 kuna.

 

Uređaj je u funkciji i svakodnevno se koristi na dobrobit zdravlja naših ljudi. Radom na novom i suvremenom UZV aparatu smanjena je lista pacijenata koji čekaju ultrazvučni pregled, a najsuvremeniji uređaj značajno je podigao razinu kvalitete zdravstvene usluge našim pacijentima s kardiovaskularnim bolestima.

 

Gospođa Antonija Donzallaz-Dakić je dokaz svjesne i neizmjerno humane osobe koja je pomogla svome gradu, svojim ljudima i svojoj Hrvatskoj.


Nagradom grada kažemo joj veliko Hvala.

Related Post

LOŠ PRIMJER

Autor - 03/12/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 3. prosinac 2012. – U noći sa subote na nedjelju u Zagrebačkoj ulici izgorjeli su kontejneri za papir…