NOVOGRADIŠČANIN SAŠA MAVŽELJ POGINUO U REPUBLICI SRPSKOJ

1466 0

NOVA GRADIŠKA, 11. studeni 2010. – Novogradiščanin Saša Mavželj (27) poginuo je – u zaseoku Pejići u selu Velika Šnjegotina kod Čelinca. Poginuo je vozeći motocikl “kros” u sudaru sa motociklom koji je vozio njegov šurjak, devetogodišnji S. P. Dječak je u ovoj nesreći zadobio teže povrede i prebačen je u banjalučki Klinički centar.

 

Nesreća se dogodila na šumskom putu, nekoliko stotina metara od kuće dječakovog oca M. P., koji je punac poginulog Saše. Prema pričama mještana ovog sela, Mavželj je juče rano ujutro krenuo motociklom da se provoza šumskim putem nedaleko od kuće. Poslije kraćeg vremena za njim je krenuo dječak, koji je uzeo drugi motor. Sudarili su se na jednoj krivini na šumskom putu.

 

Mještanin koji je prvi stigao na mjesto nesreće ispričao je da je nastradali Saša bio bez svijesti.

– Čuo sam vrisku i galamu. Iz kuće nastradalih su vikali „eno poginuše“. Otrčao sam na seoski put i vidio da su se sudarili Saša i dječak, njegov šurjak. Odmah smo pozvali hitnu medicinsku službu i pritekli im u pomoć. Dječaka sam stavio u svoj automobil i odvezao za Čelinac, a Sašu je povezao svojim kolima njegov punac M. P. koji se u međuvremenu u Ješovici sreo s vozilom hitne pomoći koja preuzela Sašu. Kada su došli u bolnicu u Banja Luci liječnici su utvrdili da je Saša mrtav. – ispričao je mještanin iz zaseoka Pejići.

 

Nastradali Mavželj došao je iz Hrvatske sa ženom i dvoje djece na vikend kod punca. Motocikli marke “kros” koje su Mavželj i dječak S. P. vozili bili su u šupi dječakovog oca.

Related Post

STRAVA U ULICI SLAVČA

Autor - 23/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 23. svibnja 2014. – Jučer, iza 15 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, zaprimili su dojavu i…