NOVOGRADIŠKE TENISKE NADE: Turnir polaznika Škole tenisa TK „Nova Gradiška“ 

936 0

Nastupilo je ukupno 41 djevojčica i dječak starosti od 6 do 14 godina u raznim kategorijama natjecanja.

 

NOVA GRADIŠKA – U organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima Sportskog centra San Siro u Novoj Gradiški na Slavči u subotu 17. lipnja 2023. godine organizirano je natjecanje za sve dobne skupine polaznika škole tenisa Teniskog kluba „Nova Gradiška“. 

Nastupilo je ukupno 41djevojčica i dječak starosti od 6 do 14 godina u raznim kategorijama natjecanja.

Pobijedili su oni najspretniji i najsretniji ali u konačnici pobjednici su svi koji su izašli na teren, pobijedio je sport, tenis, druženje i podrška prijatelju, pobijedio je iskren i neiskvaren dječji osmjeh i sreća. Svi natjecatelji nagrađeni su prigodnim sportskim nagradama, a pobjednice u svim ženskim kategorijama i prigodnim cvjetnim buketima.

Sve susrete sudili su Nenad Čolović, Milan Prpić, Gordan Pribanić, Danilo Tusić, Ivan Bakunić i Marko Brčić.

Podršku natjecateljima dala je brojna publika, roditelji, braća, sestre, djedovi i bake, prijatelji tako da je ugođaj bio fantastičan i bilo je zadovoljstvo biti dio ovog događaja. 

Svim polaznicima škole tenisa čestitke na prikazanoj igri te podrška u daljnjem radu i ako ovako nastave trenirati i raditi nema straha za budućnost tenisa u našem gradu.

Related Post

Izložba:

Autor - 20/08/2020 0
NOKTURNO: POUMAR vas poziva na izložbu Gorane Težak Dragi naši, od sutra, 21. 8. u našem galerijskom prostoru imate priliku…