Novogradiški tenisač Marko Pavlica u Požegi osvojio dvostruki naslov

660 0

Autor Marko Brčić

POŽEGA / NOVA GRADIŠKA – U subotu i nedjelju 29.i 30. rujna 2020. godine u organizaciji Teniskog kluba „Požega“ na teniskim terenima u Požegi odigran je teniski turnir OP Požege -5.Vinicijanovićev memorijal. Turnir se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača za 2020. godinu iz HUT TOUR serije 1000 i boduje se za rang listu HUT-a.
Najuspješniji iz redova tenisača iz TK „Nova Gradiška“ bio je Marko Pavlica koji je osvojio prvo mjesto u pojedinačnoj kategoriji gospoda -35 pobijedivši u finalu Željka Keleuvu rezultatom 6:1,6:3.
U kategoriji parova gospoda -45 prvo mjesto osvojilo je par Marko Pavlica i Antonio Crnojević iz Novske pobijedivši u finalu par Ivan Bradić / Boris Toličić rezultatom 6:0, 6:2.
U ovoj kategoriji parova još su nastupili od novogradiških tenisača parovi u sastavu Ivica Kožulj / Ivan Mimić koji su predali svoj susret polufinala zbog ozljede Ivice Kožulja, a par Gordan Pribanić / Danilo Tusić poražen je u prvom kolu.Ivica Kožulj je nastupio i u pojedinačnoj kategoriji gospoda +35 te je u finalu morao predati susret zbog ozljede pa je Miro Papak iz Požege osvojio naslov pobjednika. Nastupio je i Ivica Magdić koji je zaustavljen u polufinalu od pobjednika Mire Papka.
Također u kategoriji pojedinačno gospoda +55 nastupio je i Aleksandar Jović koji je svoj prvi susret pobijedio te se tijekom drugog susreta ozlijedio pa nije mogao nastaviti natjecanje.

Ovaj nadasve uspješan i zanimljiv teniski tjedan obilježilo je i odigravanje HEP Državnog prvenstva za dječake do 16 godina koje se odigravalo u Čakovcu na kojem je nastupio naš najbolji tenisač i hrvatski reprezentativac Fran Rakonić koji je poražen u četvrtfinalu od Antonia Voljavca gdje se vidjelo da su nedavne ozljede ipak ostavile traga na Franu te nije mogao odigrati i pokazati svoj najbolji tenis.

Related Post