OBILJEŽEN DAN EUROPSKOG BROJA 112

1502 0

SLAVONSKI BROD – U subotu (10. veljače), u Slavonskom Brodu, kod dvorane Vijuš, okupio se veliki broj građana, koji su svojim sudjelovanjem u 7. rekreativnom trčanju, obilježili Dan europskog broja 112. Ova aktivnost u kojoj su sudjelovale brojne žurne službe, provedena je u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje. Građane se nastoji podsjetiti na jedinstveni broj 112, te važnost rekreacije i zdravog življenja. Dan 11. veljače, u cijeloj Europskoj uniji obilježava se kao Europski dan jedinstvenog broja 112 za žurne službe.

Povodom obilježavanja Dana jedinstvenog broja 112, u rekreativnom trčanju od dvorane Vijuš do sportsko rekreacijskog centra Poloj i nazad, kojim se preferira zdrav način života, sudjelovali su između ostalih i policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske. Ovakvim aktivnostima kojima se preferira zdrav način života, podršku je dao i načelnik policijske uprave Antun Valić sa suradnicima. ( Kata Nujić, glasnogovornica PUBP)

Related Post

Kino: CYRANO – SRIJEDA, 9. 3. U 19:30

Autor - 03/03/2022 0
IZVORNO IME: Cyrano REDATELJ: Joe Wright ŽANR: drama ULOGE:  Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., Bashir Salahuddin, Ben Mendelsohn TRAJANJE FILMA: 124 min   GODINA: 2022.  DRŽAVA: SAD…