OČARAN novi singl Filipa Pintara

1522 0

Kad ti djevojka pomuti razum, nastane pjesma Očaran novi singl Filipa Pintara. Je li ovo himna za mlade?
Dvadesetjednogodišnji glazbenik, Filip Pintar, potaknut osobnim iskustvima, ali i iskustvima svojih prijatelja, odlučio je napraviti pjesmu za sve mladiće, koji su barem jednom bili očarani onom jednom posebno djevojkom, ali i za sve te djevojke, zbog kojih nastaje „kaos u glavi“.

Proteklih mjeseci sam prolazi kroz razne situacije s curama, a u razgovorima s frendovima sam shvatio da i oni prolaze kroz slična iskustva. Uvijek se nađe ona jedna cura koja ti zamuti razum i očara srce pa je pjesmu došla sasvim prirodno. Ako je suditi po situacijama u kojima su se našli moji frendovi, a i ja osobno, čini mi se da bi moji vršnjaci ovu pjesmu mogli doživjeti kao svoje iskustvo, da ne kažem himnu.–uz smijeh objašnjava Filip.

Filipa Pintara smo imali prilike najbolje zapamtiti kroz njegove, do sada najuspješnije, singlove “Ti si dar s neba” i „Blago svijeta“, koji su nedugo nakon objavljivanja osvanuli na nacionalnoj listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

Glazbu i stihove za pjesmu i ovaj je put napisao u suradnji s Malekom, autorom s kojim surađuje gotovo na svim svojim pjesmama, a za aranžman je zaslužan glazbeni producent Jere Šešelja. Decentnim pratećim vokalima singl je začinila Elma, frontmanica sastava Film Music Orkestar, a posao masteriranja Filip je prepustio danskome producentu Fredu Milleru, koji je značajno doprinio završnome zvuku pjesme.

Očaran prati zanimljiv i ne baš uobičajeni lyric video, ispunjen scenama koje dodatno pridonose atmosferi pjesme. Za ovaj interesantni video uradak zaslužan je redatelj i snimatelj Duje Miliša.

Ovo je moj prvi lyric video i mogu reći da sam ponosan na Duju, jer je napravio baš ono što sam zamišljao pa čak i bolje. Uspio je dočarati upravo ono o čemu pjesma govori i napraviti video koji,  bez obzira što je riječ o lyric videu, poželim ponovno pogledati. Zahvalan sam svima koji su sudjelovali i dali svoj pečat u ostvarenju ove pjesme. – nadodaje Filip.

Pjesmu poslušajte na https://youtu.be/2ELzx7tdlXE

 

Related Post

BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 21/08/2016 0
Slavonski Brod, 19. kolovoza 2016. – Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u Republici Hrvatskoj…