Održana humanitarna utrka „Trčanjem do zdravlja“ za kupnju UZV- sonde za dijagnostiku raka prostate

1423 0

Autor Franjo Samardžić

Druga je to, od tri humanitarne manifestacije, putem kojih Hrvatska liga protiv raka „Dr.Zorislav Slović“ prikuplja sredstva za kupnju UZV- sonde za dijagnostiku raka prostate u urološkoj ambulanti Opće bolnice Nova Gradiška
NOVA GRADŠKA, 8. lipnja .2019. – U sklopu projekta “SVE ZA NJEGA“ Hrvatska liga protiv raka „Dr.Zorislav Slović“ Nova Gradiška organizirala je danas Humanitarnu utrku „Trčanjem do zdravlja“. Druga je to, od tri humanitarne manifestacije, putem kojih ta udruga prikuplja sredstva za kupnju UZV- sonde za dijagnostiku raka prostate u urološkoj ambulanti Opće bolnice Nova Gradiška.
Pozdravljajući okupljene Novogradiščane na središnjem gradskom trgu, predsjednica udruge Tereza Grgić je kazala da se, od potrebnih 66.000 kuna na humanitarnom koncertu prikupilo 33.000 kuna, te da očekuje da će se na humanitarnoj utrci i humanitarnoj kazališnoj predstavi (autor Miro Gavran) prikupiti preostala sredstva.
Građanima koji su se odazvali na humanitarnu utrku zahvalio se zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić, koji je prigodno utrku i otvorio, te dr. Dubravka Klobučar koja se zahvalila u ime Opće bolnice Nova Gradiška i ravnatelja dr. Josipa Kolodzieja.
U današnjoj utrci sudjelovali su sve generacije. Oni najmlađi i oni nešto stariji su trčali uz kupnju bona od 5 kuna, a oni najstariji su bili sudionici ove humanitarne akcije kupnjom bonova od 10 kuna. Prodavale su se i prigodne majice po cijeni od 50 kuna, koje se još uvijek mogu kupiti u Slavonskom dućanu.
Dodajmo da su u ovoj humanitarnoj akciji sudjelovale i članice Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, članovi DVD-a Nova Gradiška i Policije.

Related Post

BROĐANI HOĆE UDISTATI ČIST ZRAK

Autor - 30/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 30. listopada 2012. – Župan Danijel Marušić podržavajući inicijativu civilnih udruga traži hitan sastanak s ministrom zaštite okoliša…