Održana prva sjednica Županijskog popisnog povjerenstva

393 0

SLAVONSKI BROD – U petak, 30. listopada 2020. održana je prva sjednica Županijskog popisnog povjerenstva Brodsko-posavske županije kojeg je, sukladno članku 21. Zakona o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. (Narodne novine br. 25/20), imenovao Župan.

Na današnjoj sjednici gđa. Marina Vojnović , koordinatorica i predstavnica Državnog zavoda za statistiku i voditeljica Područne službe Državnog zavoda za statistiku u Osijeku gđa. Verica Andraković, dale su informaciju o aktivnostima pripreme, organizacije i provedbe popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj u 2021.

Na sjednici je utvrđen Prijedlog Rješenja o osnivanju ispostava za provedbu Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. u gradovima i gravitirajućim općinama na području Brodsko-posavske županije, kojim je predloženo da se u gradovima i gravitirajućim općinama na području Brodsko-posavske županije osnuju 2 ispostave, i to:

 

1. Ispostave Nova Gradiška za provedbu Popisa 2021. u Gradu Nova Gradiška, te općinama Cernik, Davor, Vrbje, Nova Kapela, Dragalić, Gornji Bogičevci, Okučani, Stara Gradiška, Rešetari, Staro Petrovo Selo;

2. Ispostave Slavonski Brod za provedbu Popisa 2021. u Gradu Slavonskom Brodu, te općinama Bebrina, Brodski Stupnik, Bukovlje, Podcrkavlje, Donji Andrijevci, Vrpolje, Garčin, Gornja Vrba, Klakar, Oprisavci, Oriovac, Sibinj, Sikirevci, Slavonski Šamac, Velika Kopanica, Gundinci;

 

Ovaj Prijedlog bit će dostavljen na prethodnu suglasnost glavnoj ravnateljici.

 

Related Post