OPĆINA REŠETARI I OVE JE GODINE VELIKO GRADILIŠTE: Nakon izgradnje kućnih priključaka za vodu uređuju se nogostupi

1674 0

REŠETARI – Od 13.ožujka do kraja travnja 2018. godine izvodit će se radovi uređenja pješačkih staza u ulici Kralja Tomislava u Rešetarima. Radove izvodi poduzeće Cestogradnja d.o.o., a u prvoj fazi asfaltirat će se oko 3.000 m2 pješačkih staza.

Radovi na održavanju nogostupa u Rešetarima započeli su krajem 2017. godine. Odvijat će se tijekom cijele 2018. godine po ulicama nakon što se izgrade priključci za vodoopskrbu kroz EU projekt aglomeracije Nova Gradiška-Cernik-Rešetari. Nakon završetka tih radova radit će se uređenje pješačkih staza.

Iz općinske uprave mole građane da se pridržavaju uputa komunalnog redarstva i izvođača radova. Pri uređenju pješačkih staza, na mjestima gdje je to potrebno, vlasnici moraju prilagoditi postojeće ulaze u dvorišta.

– Uređenjem nogostupa unaprjeđuje se kvaliteta života, ali i sigurnosti prometa, prije svega za djecu, ali i za stanovnike ulice i druge mještane Rešetara- naglasio je načelnik Zlatko Aga i dodao da se nada će se dodatnim sufinanciranjem iz drugih izvora ubrzati uređenje i izgradnja nogostupa kako u Rešetarima tako i drugim naseljima. (Izvor Općina Rešetari)

Related Post