OPET PUKLA GUMA NA KAMIONU: Vozač osobnog automobila, teško, suvozač lakše ozlijeđen

1136 0

Foto: PUBP
SLAVONSKI BROD, 11. ožujka 2020. – Jučer oko 18.45 sati, na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Brodskog Stupnika, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.
Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 40-godišnji državljanin Turske upravljao teretnim automobilom turskih registracijskih oznaka i kretao se sjevernom kolničkom trakom autoceste A3 od istoka u smjeru zapada. Iza njega u istom smjeru osobnim automobilom (bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka) kretao se 57-godišnji državljanin BiH, dok se na mjestu suvozača nalazio 22-godišnjak također državljanin BiH.
Nakon što je došlo do pucanja stražnjeg desnog pneumatika teretnog automobila, vozač teretnog vozila usporio kretanje u namjeri zaustavljanja vozila na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio teretnog automobila jer 57-godišnji vozač nije držao potreban razmak između vozila.
U vremenskom razdoblju od 19.45 do 22.30 sati promet se odvijao jednim prometnim trakom.
U ovoj prometnoj nesreći je 57-godišnjak teško ozlijeđen, a 22-godišnjak lakše ozlijeđen te im je liječnička pomoć pružena u bolnici, u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post