OPTUŽBA NEOPREZNOJ VOZAČICI KOJA JE LAKŠE OZLIJEDILA DJEČAKA BICIKLISTU

1032 0

NOVA GRADIŠKA, 26. listopada 2010. – Sinoćnja prometna nezgoda u Svačićevoj ulici koja se dogodila u 18.25 sati imala je sretan epilog. Dječak koji je vozio bicikl (12) je lakše ozlijeđen, a vozačica automobila (33) zaradila je optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Kako je danas priopćila Policijska uprava Brodsko-posavska, prometna nesreća se dogodila, jer se vozačica vozilom VW Golf, nije približavala obilježenom pješačkom prijelazu sigurnosnom brzinom, tako da ne ugrožava druge sudionike u prometu. Obilježeni pješački prijelaz prelazio je 12-godišnjak upravljajući biciklom, bez zaštitne kacige na glavi. U tom trenutku vozačica je prednjim središnjim dijelom vozila udarila u desni bočni dio bicikla, koji je pao zajedno sa djetetom na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći 12-godišnjak je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je ukazana u bolnici u Novoj Gradiški, nakon koje je pušten kući.

Related Post

S 2.21 PROMILA ALKOHOLA

Autor - 18/08/2015 0
CERNIK, 18. kolovoza 2015. – U petak 14. kolovoza, oko 21.10 minuta, u Cerniku se dogodila prometna nesreća s materijalnom…